Want to know what happens backstage at Redpill Linpro?
Soon we can welcome you in!
Coming soon
Backstage
Sign up for our newsletter

Breakfast seminar: Information Management (Copenhagen)

Med nye platforme, mere indhold og et stigende antal mobile enheder, bliver forretningskritisk information sværere at beskytte og sværere at synkronisere. Findes der nogen idag, som ikke anvender en offentlig tjeneste for fildeling, som fx Google Drive, DropBox eller Box.net? Hvor ofte er det ikke, at dokumenter, billeder og anden intern information havner netop på disse? Og hvor praktisk kunne det ikke være, at dele intern information med eksterne partnere på et sikkert sted? Sammen med Alfresco præsenterer vi en løsning på dette. Vi kalder det ”Cloud Connected Content” .

Tilmeld dig vort gratis morgenseminar og hør præsentationerne:

  • Samarbejd frit både på og udenfor kontoret med Alfresco. Og måske endnu vigtigere- få kontrollen over forretningsinformation, garantér at opdaterede versioner er tilgængelige på samtlige arbejdspladser med korrekte metadata og rettigheder. 
  • Bryd murene ned i dit ESDH system! Med udgangspunkt i NOARK5, viser vi hvordan vi i Alfresco har udviklet en ESDH-platform, der er åben og tilgængelig.  
  • Eksempel på hvordan man migrerer eksisterende informationssystemer uden at påvirke slutbrugeren. Med hjælp fra OpenWorkdesk og åbne standarder, er det muligt at arbejde med flere forskellige ECM-systemer fra samme brugerflade.
  • Demo af Alfresco som kvalitetsstyrings-system. Her viser vi hvordan man kan anvende Alfresco som QMS-løsning og dermed sikre at man enkelt og overskueligt opfylder kvalitetskravene i eksempelvis ISO9000 og lignende.
  • Seneste nyt fra økosystemet omkring Alfresco.

For hvem?

CIO, It-chefer, beslutningstagere, kvalitetschefer og forretningsudviklere.

Hvornår og hvor?10. oktober hos Redpill Linpro, Frederiksborggade 15. 1360 Kbh K.

Agenda

08.30 Morgenmad og registrering
09.00 Velkomst og Introduktion
09.05  Cloud connected content med Alfresco. Opdateret information skal være tilgængelig fra alle enheder og alle arbejdspladser, med fuld sikkerhed.
Kaffepause 
09.50 Open Source ESDH. Redpill Linpro præsenterer en ESDH løsning, bygget på Alfresco's, open source kerne. Løsningen er baseret på Noark5 standarden. 

10.10  

Hvordan bryder man ECM's lock-in? OpenWorkdesk er et produkt, som anvender åbne standarder til at integrere flere ECM platforme til én slutbruger applikation. Ved at bruge OpenWorkdesk er det nemt at skabe et nyt og forbedret system for brugeren, uden at påvirke eksisterende data. 

10.20

Demo: Alfresco QMS, eksempel på et kvalitetsstyringssystem.

10.40 Nyheder fra Alfresco's økosystem. Spørgsmål og svar 

Tilmelding:Seminaret er gratis, men antallet af pladser er begrænset, så tilmeld dig allerede i idag!  

Vi glæder os til at se dig!

10.10 Hvordan bryder man ECM's lock-in? OpenWorkdesk er et produkt, som anvender åbne standarder til at integrere flere ECM depoter til én slutbruger applikation. Ved at bruge OpenWorkdesk er det nemt at introducere et ny og forbedret depot, alt imens ældre information forbliver uberørt. 

10.20Demo: Alfresco QMS

10.40Nyheder fra Alfresco's økosystem. Spørgsmål og svar 

Tilmelding:
Seminaret er gratis, men antallet af pladser er begrænset, så tilmeld dig allerede i dag!

Event date: 
Wednesday, October 10, 2012 - 08:30 to 11:00