Want to know what happens backstage at Redpill Linpro?
Soon we can welcome you in!
Coming soon
Backstage
Sign up for our newsletter

Vad är digital transformation?

Fri, 09/30/2016 - 13:54 -- Anders Liling
Ja, som alla andra "buzz words" i vår bransch så har väl alla sin egen tolkning. Vi på Redpill Linpro har alltid försökt sätta oss in i kundens situation när vi paketerar nya tjänster och erbjudanden. Vår mission "with open minds and technology we support business execution speed and company growth" är inte bara en pappersprodukt utan vårt mål är att i digitaliseringens tidevarv hjälpa våra kunder att snabbare svara på verksamhetens krav som idag är ännu högra än för bara ett eller två år sedan.
Många har idéer om vad digitaliseringen innebär på alla nivåer i en organisation, från en driftingenjör till försäljningschefen. Men det finns inte så många exempel på vad som har hänt, och händer, i "verkligheten".
 
Vi på Redpill Linpro har deltagit i ett antal projekt där våra kunder verkligen har gjort skillnad med hjälp av digitalisering. För att dela med oss av dessa erfarenheter har vi tagit fram en film med några korta referenser till dessa projekt.
 
Här kan du se den:
 
 

CTA_hs_white_digital_transformation_product_leaflet.jpg

Make the organizations internal and external information available
in order to increase transparence, beneficence and speed of interaction internally, with customers and other organizations. This must happen within an ecosystem that is capable of delivering IT solutions in an ever increasing speed. 

Download now