Want to know what happens backstage at Redpill Linpro?
Soon we can welcome you in!
Coming soon
Backstage
Sign up for our newsletter

Breakfast seminar DevOps & Agile IT Operations (Oslo)

Information and agenda in Norwegian.

På dette frokostseminaret kommer vi nærmere inn på interessante og aktuelle teknologier innen DevOps og smidig drift.

Først ut er Technical director Jan Mark Holtzer fra Red Hat. Jan Mark er spesialist på smidig utvikling, cloud computing, skalering og automatisering. Med utgangspunkt i lang erfaring, gode kundeeksempler og gode historier, gir han oss tankevekkende og morsomme perspektiver på fremtidens datasenter.   

Vi følger opp med Varnish Software's Per Buer om HTTP-basert streaming og hvordan Varnish Software sammen med sine kunder har håndtert noen av skaleringsproblemene som oppstår ifm streaming av store mengder video-trafikk.

For hvem

IT-sjefer/CIO, driftsteknikere, systemutviklere, system-administratorer, systemarkitekter, DevOps, projektledere og andre interesserte i smidig drift og deployment.

Hvor?

Oslo Kongressenter i Youngs gate 11, 7 minutters gange fra Jernbanetorget og Oslo S. 

Oslo Kongressenter befinner seg i LO-bygget (se etter LO-logoen på taket av bygningen) på høyre side av Youngstorget. Om du går av trikk nr 11, 12, 13 eller 17 på stoppestedet Brugata, er Youngs gate 2. gate på høyre hånd når en går mot Karl Johans gate fra trikkestoppet. Du ser bygget og logoen på taket når du går i retning av Youngs torget.

Ankommer du med tog til Oslo S eller t-banen til Jernbanetorget, går du Lybekkergata (mellom Oslo City og Oslo Spectrum) til du når Storgata, ta til venstre og Youngsgate er første gate til høyre. Du ser bygget og logoen på taket når du går i retning av Youngs torget.

Spør etter Redpill Linpros frokostseminar i resepsjonen, så viser de deg veien!

Agenda

08:30 Frokost og registrering

09:00 Introduksjon

09:10 Perspektiver på fremtidens datasenter av Technical director Jan Mark Holtzer fra Red Hat

09:45 Pause

10:00 HTTP-basert video-streaming med Varnish av CTO Per Buer i Varnish Software

10:35 Pause

10:50 Sammendrag og spørsmål

Påmelding

Seminaret er gratis og fortsatt åpent for påmeldinger. Du er hjertelig velkommen til å ta med deg en kollega. Påmelding her på siden.

Det er begrenset med plasser, meld deg på nå

Velkommen!

Redpill Linpro arrangerer jevnlige frokostseminarer om smidig drift. Dersom du har konkrete forslag til tema eller bedriftseksempler eller selv har en presentasjon du har lyst til holde, er du velkommen til å ta kontakt!

Event date: 
Thursday, March 12, 2015 - 08:30 to 10:30