Want to know what happens backstage at Redpill Linpro?
Soon we can welcome you in!
Coming soon
Backstage
Sign up for our newsletter

Kammarkollegiet ramavtal IT utbildning

Vårt fokus ligger på leverans av produkter och tjänster baserade på Open Source. Vi erbjuder professionell rådgivning, utvecklingstjänster, utbildning, support, applikationshantering och drift för flera av de världsledande fria programvaruprodukterna inom infrastruktur, databaser, middleware och affärssystem till kundspecifika lösningar baserade på komponenter med Open Source. Våra utbildningar leds av tungt erfarna konsulter som förrutom att vara instruktörer också arbetar som konsulter på daglig basis.

Redpill Linpro är training partner och kan erbjuda officiellt training program för bl.a. Red Hat, Apple, Mulesoft, MariaDB, Zimbra, PuppetLabs, Varnish software, Ubuntu m.m.

Mer information och kursutbud

 

Exempel på produkt/tjänst som omfattas är:

  • Utbildning i programvara
  • Utbildning i systemutveckling
  • Utbildning i ledning och styrning inom IT
  • Utbildning i infrastruktur
  • Konsulttjänst kompetenskartläggning
  • Konsulttjänst kompetensförvaltning

Underleverantörer 

Här hittar du aktuella leverantörer. Notera att avrop på Kammarkollegiets ramavtal ska ske via ramavtalsleverantör Redpill Linpro. 

Addskills Cornerstone AB

Addskills erbjuder sedan 1990 ett brett utbud av kvalitetsledande utbildningar och utbildningstjänster inom IT, ledarskap och projektledning. Vi hjälper företag att öka intäkter, sänka kostnader och att möjliggöra affärsutveckling. Addskills utbildar årligen ca 10 000 utvecklare, it-tekniker, it-användare, projektledare och chefer genom schemalagd utbildning, anpassad företagsutbildning och e-learning.

Mer information och kursutbud

 

Bita Servicemanagement AB

BiTa erbjuder utbildnings- och konsultationstjänster i olika kombinationer efter varje kunds behov och önskemål. Vår kunskap och våra konsulters erfarenheter inom IT management, ITSM och förändringsarbete är grunden i vårt arbete, såväl i kurslokalen som i uppdrag hos kund. Våra verktyg är branschens ramverk, standarder, praktiska modeller (ITIL®, Cobit, ISO-standarder, LEAN, ADKAR, PROSCI etc) och vår inställning är att den digitala tekniken ska bli en strategisk resurs för hela verksamheten. 

Mer information och kursutbud

 

Dataportföljen AB

Tillsammans med kunden skapar DataPortföljen en lämplig utbildningsplan, som bäst passar deltagarnas kunskapsnivå och inriktning. Utbildningar genomförs i hela Sverige.

DataPortföljen erbjuder utbildning av certifierade utbildare i Microsoft Word, Excel, Power Pivot, Power BI, PowerPoint, OneNote, Outlook, Skype för företag, Lotus Notes mejl, Libre Office Write, Calc och Impress. Både på grund, intensiv- och fortsättningsnivå. Har eget framtaget kursmaterial i Pivottabeller och Power Pivot i Excel, och OneNote.

Mer information och kursutbud 

 

Erna AB

ERNA tillhandahåller konsulttjänster däribland utbildning inom agila metodiker inom IT.

 

System Verification AB

System Verification erbjuder ett komplett utbud av kurser och utbildningar inom krav och test som till exempel testdesign, testautomatisering och agil testning. Vi har även kursern IREB Certified Professional for Requirements Engineering (CPRE Foundation Level), ISTQB Foundation Level samt alla de tre fördjupningarna ISTQB Advanced Level. Vi är den enda leverantören som har svenska lärare på ISTQB Advanced utbildningar.

Vi är ackrediterade av SSTB, Swedish Software Testing Board, att hålla utbildningar inom ISTQB och av International Requirements Engineering Board, att hålla utbildningar inom IREB.

Mer information och kursutbud

 

Wunderkraut in Sweden AB

Wunderkraut är en webbyrå i Stockholm som arbetar agilt med öppna teknologier och är marknadsledande på publiceringsverktyget Drupal. Vi är en helhetsleverantör och jobbar i långa relationer med våra kunder. Bland våra medarbetare finns kravanalytiker, webbstrateger, webbanalytiker, säkerhetsexperter, integratörer, webbutvecklare, servicedesigners, webbdesigners och projektledare. Vi erbjuder kundanpassade utbildningar samt ordnar löpande frukostseminarier där vi delar med oss av vår egen och andras kunskap 

Mer information och kursutbud

 

Länkar till mer information

Ramavtalsansvarig:

Tony Nicolaides

E-mail: kammarkollegiet@redpill-linpro.com

Telefon: 070 144 91 81

Varmt välkomna med era avrop!