Skip to main content

Kammarkollegiet ramavtal IT-utbildning

Kammarkollegiet

Vårt fokus ligger på leverans av produkter och tjänster baserade på Open Source. Vi erbjuder professionell rådgivning, utvecklingstjänster, utbildning, support, applikationshantering och drift för flera av de världsledande fria programvaruprodukterna inom infrastruktur, databaser, middleware och affärssystem till kundspecifika lösningar baserade på komponenter med Open Source. Våra utbildningar leds av tungt erfarna konsulter som förrutom att vara instruktörer också arbetar som konsulter på daglig basis.

Sammanställning utbildningar

 

Redpill Linpro är training partner och kan erbjuda officiellt training program för bl.a. Red Hat, Apple, Mulesoft, MariaDB, Zimbra, PuppetLabs, Varnish software, Ubuntu m.m.

Hemsida: Redpill Linpro Training
 

Exempel på produkt/tjänst som omfattas är:

 

  • Utbildning i programvara

  • Utbildning i systemutveckling

  • Utbildning i ledning och styrning inom IT

  • Utbildning i infrastruktur

  • Konsulttjänst kompetenskartläggning

  • Konsulttjänst kompetensförvaltning

 

Avrop

Avrop sker genom förnyad konkurrensutsättning till samtliga Ramavtalsleverantörer. På ramavtalets områdessida finner ni avropsstöd i form av vägledning och mallar.

 

Underleverantörer 

Bita Servicemanagement AB

BiTa erbjuder utbildnings- och konsultationstjänster i olika kombinationer efter varje kunds behov och önskemål. Vår kunskap och våra konsulters erfarenheter inom IT management, ITSM och förändringsarbete är grunden i vårt arbete, såväl i kurslokalen som i uppdrag hos kund. Våra verktyg är branschens ramverk, standarder, praktiska modeller (ITIL®, Cobit, ISO-standarder, LEAN, ADKAR, PROSCI etc) och vår inställning är att den digitala tekniken ska bli en strategisk resurs för hela verksamheten. 

Hemsida: bita.eu

 

CERTEZZA AB

Certezza är en fristående informations- och IT-säkerhetsföretag som erbjuder lösningar för säkra IT-infrastrukturer. Vårt fokus ligger främst på medelstora och stora organisationer som behöver professionella lösningar som gör höga krav på sekretess, tillgänglighet och integritet. Vi erbjuder en intressant och aktuell mix av kurser som riktar sig till såväl IT-tekniker som till informationssäkerhetsansvariga.

Hemsida: certezza.net
 

Dataportföljen AB

Tillsammans med kunden skapar DataPortföljen en lämplig utbildningsplan, som bäst passar deltagarnas kunskapsnivå och inriktning. Utbildningar genomförs i hela Sverige.

DataPortföljen erbjuder utbildning av certifierade utbildare i Microsoft Word, Excel, Power Pivot, Power BI, PowerPoint, OneNote, Outlook, Skype för företag, Lotus Notes mejl, Libre Office Write, Calc och Impress. Både på grund, intensiv- och fortsättningsnivå. Har eget framtaget kursmaterial i Pivottabeller och Power Pivot i Excel, och OneNote.

Hemsida: dataportföljen.se

 

Digitalist Sweden AB

Digitalist (tidigare Wunderkraut) är en webbyrå i Stockholm som arbetar agilt med öppna teknologier och är marknadsledande på publiceringsverktyget Drupal. Vi är en helhetsleverantör och jobbar i långa relationer med våra kunder. Bland våra medarbetare finns kravanalytiker, webbstrateger, webbanalytiker, säkerhetsexperter, integratörer, webbutvecklare, servicedesigners, webbdesigners och projektledare. Vi erbjuder kundanpassade utbildningar samt ordnar löpande frukostseminarier där vi delar med oss av vår egen och andras kunskap 

Hemsida: digitalist.se/akademi

 

Erna AB

ERNA tillhandahåller konsulttjänster däribland utbildning inom agila metodiker inom IT.

Hemsida: erna.se

 

Infocell AB

Infocell erbjuder lärarledda eller e-leariningkurser i Excel och Officepaketet. 

Hemsida: infocell.se

 

System Verification AB

System Verification erbjuder ett komplett utbud av kurser och utbildningar inom krav och test som till exempel testdesign, testautomatisering och agil testning. Vi har även kursern IREB Certified Professional for Requirements Engineering (CPRE Foundation Level), ISTQB Foundation Level samt alla de tre fördjupningarna ISTQB Advanced Level. Vi är den enda leverantören som har svenska lärare på ISTQB Advanced utbildningar.

Vi är ackrediterade av SSTB, Swedish Software Testing Board, att hålla utbildningar inom ISTQB och av International Requirements Engineering Board, att hålla utbildningar inom IREB.

Hemsida: systemverification.com

  

Länkar till mer information

 

Avrop

Avrop sker genom förnyad konkurrensutsättning till samtliga Ramavtalsleverantörer. På ramavtalets områdessida finner ni avropsstöd i form av vägledning och mallar.

 

Ramavtalsansvarig:

Tony Nicolaides

E-mail: kammarkollegiet@redpill-linpro.com

Telefon: 070 144 91 81

Varmt välkomna med era avrop! 

 

Tony Nicolaides

Talk to us

Contact form