Want to know what happens backstage at Redpill Linpro?
Soon we can welcome you in!
Coming soon
Backstage
Sign up for our newsletter

Launching recruitment campaign in Denmark

More information in Danish.

Redpill Linpros Open Source-baserede løsninger er en succes – satser nu stort på Java i Danmark

Fremgangen på markedet for levering af Java-baserede Open Source-løsninger har medført et øget behov for at udvide vores stab af dygtige medarbejdere på vores kontor i København med flere fagfolk på Java-området, som tror på åbenhed og brug af open software på samme måde, som vi gør. Redpill Linpro, Nordens førende leverandør af produkter og tjenester inden for Open Source, har i de seneste måneder ændret fokus fra levering af Java-baserede tjenester til nu at tilbyde helhedsløsninger. Redpill Linpro er stadig den førende udbyder i Norden af tjenester til implementering af forretningskritiske Java-baserede Open Source-løsninger med den højeste tekniske kompetence om denne software på markedet. Med et større fokus på løsningen tager vi nu ansvar for helheden, hvor vi tidligere stod med ansvaret for vigtige dele af den samlede løsning.

Efterspørgslen på vores Open Source-baserede løsninger er stor, og vi har derfor startet en omfattende kampagne om rekruttering og ressourcetilførsel for vores Java-område i Danmark. Vi har etableret et traineeprogram til dig, der er relativt ny på arbejdsmarkedet eller netop er på vej ind på det. Derudover søger vi erfarne arkitekter og udviklere på Java-området, som er klar til at begive sig videre på næste trin i karrieren. Fordi vi er partnere til de vigtigste spillere på Open Source-området og ofte står som leverandør af deres uddannelser, kan vi uddanne og certificere vores egne konsulenter. Hvis de interne uddannelser viser sig ikke at være tilstrækkelige eller der er behov for at tilføre nye kompetencer, henter vi hjælp fra eksterne uddannelser inden for f.eks. arkitektur, som fører til certificering. De ansvarlige på det respektive løsningsområde har igen ansvaret for at sørge for, at vi udvikler vores kompetencer efter en individuel plan for at sikre, at vi har de kompetencer, som Redpill Linpro skal bruge for at kunne levere de bedste Java-løsninger, og at medarbejderne i virksomheden føler, at de udvikler sig i den rigtige retning. Det er ikke tilfældigt, at 2/3 af medarbejdere efter deres tid hos Redpill Linpro er klar til at starte op selv eller havner i høje arkitekt- eller lederstillinger i andre virksomheder. Det er ikke kun os, der har forstået, at Open Source er det rette valg for dem, der gerne vil tage næste trin på karrierestigen.

Stor efterspørgsel på Open Source-kompetencer og løsninger

”Udviklingen på IT-markedet er stor, og særligt hos Redpill Linpro har den været enorm den seneste tid. Ved at bygge løsninger, der er baseret på vores egne datacentre og på Open Source-platforme, er det lykkedes os at konvertere vores ydelser fra ekspertrådgivning til en løsningsorienteret virksomhed på en måde, jeg ikke troede, var mulig. Det viser sig, at infrastrukturen for cloud og verdensførende åbne platforme ikke kun giver vores kunder øgede muligheder for Business Execution Speed, men at vi også kan optimere vores egen levering og Business Execution Speed," fortæller Anders Liling, adm. direktør hos Redpill Linpro.

”Jeg ser frem til at byde velkommen til nye og sultne medarbejdere, som gerne vil være en del af denne enorme udvikling og sammen skabe forudsætninger for at levere flere af vores løsninger til infrastruktur, integration, collaboration og Java Enterprise til vores kunder,” konkluderer Anders Liling.

”Efterspørgsel på vores kompetencer og vores løsninger har været fantastisk i første del af 2015. Vi foretog forrige år en omstilling, hvor vi tankemæssigt udfordrede os selv og vores virksomhed som ekspertkonsulenter inden for en række forskellige Open Source-platforme og i stedet fokuserede vores viden og ydelser på kundeorienterede løsninger. Succesen med denne måde at arbejde var tydelig fra starten og både i virksomheden og hos vores kunder bliver der sat pris på fokusset på, hvad leveringen giver kunden af resultat. På baggrund af denne fremgang starter vi nu et rekrutteringsprogram for at øge vores kapacitet, så vi kan levere løsninger til vores kunders problemer med verdensførende Java-baserede Open Source-platform og nye driftsløsninger. Til vores nyetablerede traineeprogram søger vi både medarbejdere med erhvervserfaring, der er på udkig efter nye udfordringer, men også medarbejdere, som ikke endnu har været på arbejdsmarkedet eller som har begrænset erfaring. Vi søger primært nye og kompetente kræfter til vores kontor i København, hvor vi har behov for at udvide vores team med flere dygtige medarbejdere,” fortæller Fredrik Svensson, Business Area Manager for Java Solutions hos Redpill Linpro.

Skal være bedst

Redpill Linpro har lang erfaring med at arbejde med Open Source-baseret software. Vi startede helt tilbage i 1995 vores virksomhed i Norge og i 2003 i Sverige. Vi har altid sat en stor ære i at være de bedste på vores område – ganske enkelt fordi vi har været nødt til det. Inden for Open Source er der ingen indlåsning, og hvis kundernes fortsat skal vælge at bruge vores tjenester, skal vi være bedst. Det har betydet, at vi altid har haft og stadig har stor viden i virksomheden om et antal førende Java-baserede Open Source-produkter. Det har gennem årene givet os mange sjove og udfordrende opgaver og bidraget til vores succes. Efterspørgsel på Open Source-software er i dag større end nogensinde, men det, der efterspørges, har ændret sig. I dagens cloud- og løsningsorienterede verden søger vores kunder i højere grad helhedsløsninger, som lever op til deres krav om hastighed, effektivitet, ydeevne og enkelhed. Hos Redpill Linpro har vi opfyldt disse ønsker ved at bruge vores kapacitet til at skabe verdensførende løsninger inden for blandt andet ECM, Integration og Java Enterprise til vores skandinaviske kunder. Her kan alt leveres som cloud-løsninger, fysisk hos kunden eller som en veldefineret tjeneste. Alene i de seneste måneder har dette i Danmark resulteret i levering af disse løsninger til Trap Danmark, Synoptik, Unity Technologies, TV2 Danmark med flere.

For mere information kontakt:

Fredrik Svensson, Business Area Manager Java Solutions, Redpill Linpro, tlf.: +46 70 603 36 35, fredrik.svensson@redpill-linpro.com.

Om rekrutteringsprogrammet

Redpill Linpro lancerer med denne pressemeddelelse en omfattende kampagne med henblik på at finde yderligere kompetencer til primært forretningsområdet Java Solutions. Java Solution i Redpill Linpro leverer løsninger inden for områderne Integration, ECM og Java Enterprise. Vores løsninger baseres på produkter som Mule/Anypoint platform, WSO2, Jboss/WildFly. Apache Servicemix, Apache Camel, Alfresco, Drupal med flere. Vi søger nu flere kompetente kræfter inden for alle disse løsningsområder på alle vores kontorer (Stockholm, Göteborg, Karlstad, Oslo og København). Vi søger både dig, der har mere eller mindre erfaring samt dig, der søger dit første job eller netop har skudt karrieren i gang. Gennem individuelle kompetenceudviklingsplaner og vores traineeprogram kan vi matche dig, uanset hvor i karrieren du befinder dig.

Vi samarbejder i denne rekrutteringskampagne med en række forskellige aktører, som også vil sørge for, at information om programmet kommunikeres til alle, der kunne tænke sig at være interesseret i en stilling hos Redpill Linpro.

For mere information: Career