Skip to main content

Meet us at Internetdagarna in Stockholm, 20-21 November

2017-09-26

More information in Swedish.

Under Internetdagarna, 20-21 november kommer vi att finnas på plats tillsammans med Open Source Sweden, Försäkringskassan och många fler. 

Du hittar oss under:

Öppna teknologier digitaliserar offentlig sektor

Övergripande innehåll:

Sverige ska vara bäst i världen på att använda digitaliseringens möjligheter, i offentlig sektor och som nation. När all digital innovation idag helt eller delvis bygger på öppna teknologier betyder det att offentlig sektor måste hänga med. I EU och USA har offentlig sektor kommit långt att utnyttja möjligheten med öppna teknologier. Där ser man resultat med kostnadsbesparingar, standardisering och snabbare innovation.
Men vad händer egentligen i Sverige och vårt närområde? Ta del av vad som händer genom att lyssna på myndigheter som på ett strategiskt sätt utnyttjar öppna teknologier i sitt arbete med att göra Sverige ledande på digitalisering.

Den 20 november, klockan 14.00 håller vi föredrag:

Tydlig samhällsnytta genom digitalt samarbete - med APIer och integration!

Allt fler myndigheter har förstått vikten av att arbeta med öppna APIer för en förbättrad medborgarservice. Med hjälp av verkliga exempel från Skatteverket och Lantmäteriet visar vi hur nordiska företag och organisationer realiserat sin digitala transformation genom API strategier och API management lösningar, baserade på öppen källkod.
Talare: Henrik Gavelli, VD för Redpill Linpro

Vi hoppas få se er i november!

Här kan du läsa mer om Internetdagarna

Open Source and openness
Written by Susannah Eriksson