Want to know what happens backstage at Redpill Linpro?
Soon we can welcome you in!
Coming soon
Backstage
Sign up for our newsletter

Systemkonsulent Open Source (Oslo)

Redpill Linpros virksomhet innen Infrastrukturtjenester vokser, og vi trenger flere nye medarbeidere.

Vi ser etter deg som har:

  • God kompetanse på drift av store Linux driftplattformer og kjenner til et bredt spekter av Open Source-teknologier. Du har evnen til å sette deg inn i kundens tekniske og forretningsmessige behov, og du kan designe og bygge gode løsninger.
  • Du er vant med eller har lyst til å jobbe tett med utviklere for å forstå applikasjonsarkitektur, og kan ta et dypdykk i koden for å støtte deployment og debygging av applikasjonene.
  • Du har evnen til å levere sikker, lett tilgjengelig og skalerbar infrastruktur ved hjelp av moderne konfigurasjonsssystemer som f.eks Puppet, Ansible eller Chef.
  • Du har gjerne erfaring med Jenkins og git som en del av Continuous Integration/Continiuous Delivery, og kanskje også erfaring fra bruk av containerteknologi (Docker), Varnish Cache og tredjeparts skytjenester.
  • Det er viktig at du kan et eller flere programmeringsspråk og har gode skriftlige og muntlige norsk- og engelskkunnskaper.
  • Tidligere konsulenterfaring er et stort pluss.

Vil tilbyr deg muligheten til å arbeide med noen av de dyktigste menneskene i bransjen, i et uformelt og teamorientert miljø med sterkt kundefokus. Oppstart etter avtale.

Ønsker du å være med i vårt team?

Send din cv og noen ord om deg selv til Elin Næsje i HumanHit as

Kandidater vil bli innkalt fortløpende til samtale.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Kontaktpersoner

Contact person: 
Kirsti Stien & Knut Ingvald Dietzel