Skip to main content

Redpill Linpro redo att växa ytterligare i Stockholmsregionen

2018-03-05

Efterfrågan på lösningar som kan stötta digital transformation ökar och för att fortsätta att leverera inom APIer & Integration, DevOps, Agil IT drift och den digitala arbetsplatsen, stärker vi vår verksamhet i Stockholm med rekryteringen av nye regionchefen Björn Romfelt.

Björn har stor erfarenhet av att skapa tillväxt inom IT-företag och kommer närmast från ledande positioner inom Sopra Steria. Han kombinerar djupt tekniskt kunnande om digitala plattformar med strategiskt ledningsarbete inom digital transformation.

Redpill Linpro levererar öppna lösningar baserade på öppen källkod för att stötta kundernas digitala transformation inom områden som APIer & Integration, DevOps, Agil IT drift och den digitala arbetsplatsen. Efterfrågan ökar stadigt efter denna typ av lösningar i hela landet och i Stockholmsregionen och det är därför naturligt att vi positionerar oss för en starkt tillväxt för att tillgodose de efterfrågade behoven.

- Det känns inspirerande att få vara med och vidareutveckla verksamheten i Stockholm tillsammans med alla kompetenta konsulter. Det finns en stark efterfrågan inom alla digitala områden och vi ser ingen avmattning i den trenden. Därför tror vi också att vi inom de närmaste året kommer att behöva anställa många fler utvecklare, arkitekter och IT-specialister. Jag ser fram emot att få vara med och bygga den verksamheten, säger Björn Romfelt.

- Vi är redo att ta nästa steg i vår tillväxtstrategi och välkomnar därför Björn till vårt Stockholmskontor. Med sin erfarenhet av att skapa tillväxt i IT-företag och strategiskt ledningsarbete ser vi att han kan ta verksamheten vidare och tillföra nya värden”, säger Henrik Gavelli, CEO Redpill Linpro AB.

Written by Redpill Linpro