Skip to main content

Digital Workplace seminar series

Genom Redpill Linpros affärsområde Digital Workplace kan vi erbjuda verktyg som gör det möjligt för din organisation att utveckla ert digitala samarbete både inom och utanför organisationen på ett säkert sätt med kontroll på data och personlig integritet. 

Webinarieserie

Effektiva digitala samarbetsverktyg med fokus på bibehållen säkerhet och dataintegritet är också i fokus för den utvärdering som eSam gruppen gjorde under hösten 2021. Där utvärderades programvaror inom områden som videokonferens, dokumentlagring, webinar/streaming, chattrum samt kanban och whiteboardtavlor.

Redpill Linpro Digital Workplace presenterar nu i en serie av webinarier produkter som lever upp till samhällets krav på datasäkerhet och personlig integritet, men samtidigt skapar möjligheter för organisationer att effektivisera och utveckla sitt digitala samarbete. 

Anmäl dig redan nu!

Anmäl dig nedan för att lära dig mer om hur du kan hjälpa din organisation att utveckla ert digitala samarbete. Tipsa gärna dina kollegor om de har ett specialintresse av något av områdena nedan. 

Johan Bernhardsson

Talk to us

Contact form