Skip to main content

Stor efterspørgsel på Open Source giver kraftig vækst hos Redpill Linpro

2022-05-09
Pressemeddelelse Redpill Linpro

Open source-specialisten Redpill Linpro har netop offentliggjort sit årsresultat. I 2021 voksede virksomheden 20% i Danmark. Redpill Linpro annoncerer fortsat vækst og stærke resultater for sine aktiviteter i 2022 på tværs af Sverige, Norge og Danmark. Det samlede salg i 2021 var på 396 millioner danske kroner med en overskudsmargin på 16 procent. Det er målet at blive en milliard-virksomhed i løbet af få år.

Redpill Linpro leverer digitale infrastrukturtjenester og transformering indenfor tre primære områder: API og integration, DevOps og cloudtjenester. Virksomheden har siden begyndelsen fastholdt sit fokus på Open Source, hvilket de seneste år har givet en kraftig vækst.

"Jeg er meget tilfreds med den tillid, som vores kunder viser os. Det er tydeligt, at vores fokus på open source, vores dybe tekniske forståelse og forretningserfaring kombineret med at vi har en tæt relation til vores kunder er nøglekomponenter, når både offentlige og private organisationer søger en partner til deres digitale transformation", siger adm. direktør Ane Brorsen for Redpill Linpro i Danmark. 

Redpill Linpro bidrager til bæredygtig og effektiv digital transformation

Med lanceringen af forretningsenhederne Customer Experience og Analytics har Redpill Linpro løftet sine tilbud, når det gælder om at hjælpe kunderne med at få mest muligt ud af deres data. Derudover blev forretningsenheden Digital Workplace lanceret som et direkte svar på den offentlige sektors efterspørgsel på legitime og open source-baserede løsninger til den digitale arbejdsplads. Digtial Workplace tilbyder flere valgmuligheder, når det gælder værktøjer til digitalt samarbejde. 

I Danmark vokser Redpill Linpro med 20%. Det er adm. direktør Ane Brorsen ganske tilfreds med, da Danmark er det Redpill Linpro kontor med de færreste ansatte. I alt består koncernen for nuværende af 11 enheder fordelt på 5 kontorer i Sverige, Norge og Danmark med 250 konsulenter, hvoraf næsten 100 er kommet til siden begyndelsen af 2021. Inden for de næste to år planlægger Redpill Linpro at ansætte yderligere 150 specialister for at kunne følge med efterspørgslen i markedet. 

"Hos Redpill Linpro ønsker vi at bidrage til en bæredygtig udvikling af samfundet ved at hjælpe virksomheder med at øge deres konkurrenceevne og gøre digitale borgerrettede tjenester endnu bedre for flere mennesker. Derfor har vi oprettede nye strategiske forretningsenheder for at tilbyde flere kompetencer til vores kunder", fortæller adm. Direktør Ane Brorsen for Redpill Linpro i Danmark.

Den private sektor i Danmark efterspørger Open Source-løsninger

Baggrunden for Redpill Linpros succes skal findes i den kulturelle tilgang til Open Source, som i høj grad bygger på åbenhed, samarbejde, decentralisering og demokratisering. Virksomheden ser en trend i den øgede efterspørgsel på Open Source-tjenester indenfor digitaliseringsprojekter med fokus på samfundsmæssige fordele for både offentlige og private aktører.

Vores mange års arbejde med at udvikle metoder, processer og arbejdsformer, der har fokus på åbenhed og transparens, begynder at bære frugt. Det er glædeligt, at dansk erhvervsliv begynder at tage Open Source i brug i deres digitale innovationsprojekter, og vi ser frem til at hjælpe virksomhederne med at drage fuld nytte af deres investering. Vi ser tydelige tegn på, at brugen af Open Source vokser i Danmark, da både leverandørerne og implementeringspartnere melder om stigende efterspørgsel og en vækst på mellem 30-40% de kommende år”, fortæller direktør Ane Brorsen for Redpill Linpro i Danmark. 

Om Redpill Linpro

Redpill Linpro har siden 2008 haft kontor i København. Det er virksomhedens strategi at være tæt på sine kunder både geografisk og kulturelt. Derfor har virksomheden kontorer i København, Oslo, Göteborg, Karlstad samt hovedkontor i Stockholm. Blandt virksomhedens kunder findes blandt andet Scania, Magasin, Københavns Lufthavn, JYSK, TDC Net, Grundfos, Coloplast og en lang række kunder inden for den offentlige sektor som Region Hovedstaden og Region Midtjylland samt det svenske skattevæsen, arbejdsformidlingen og trafikstyrelsen.

Ane Brorsen, adm. direktør Ane Brosen for Redpill Linpro i Danmark
Ane Brorsen, adm. direktør Ane Brosen for Redpill Linpro i Danmark
Ane Brorsen

Talk to us

Region Manager Copenhagen

Contact form
Written by Susannah Eriksson