Skip to main content

Redpill Linpro øger sit danske fokus med ansættelse af ny landechef

2018-02-27

Redpill Linpro, ledende leverandør i Norden af open source løsninger til digital transformation, styrker sin position I Danmark gennem en strategisk rekruttering af Country Manager, Ane Brorsen. Ane har stor erfaring fra IT Service virksomheder og kommer fra ledende stillinger hos NNIT og SDC.

Redpill Linpro leverer open source løsninger som skal støtte kundernes digitale transformation indenfor områder som API & Integration, DevOps, Agil IT drift og digitale arbejdspladser. Vi ser en øget efterspørgsel I Danmark inden for disse områder, vi har derfor udnævnt Ane Brorsen som ny Country Manager I Danmark for at møde behovet for vækst.

Ane har stor erfaring fra IT branchen og hun er vant til at håndtere IT Service organisationer I vækst. Hun vil udvikle den danske forretning ved først at fokusere på API & Integration. Vores danske kontor er lokaliseret I København men leverer løsninger til hele Danmark.

- Jeg er glad for at få muligheden for, at udvikle forretningen I Danmark sammen med det kompetente team. Vi ser en sund efterspørgsel af alle vores kerne områder, men især indenfor API & Integration. Det bliver spændende, at blive en del af den digitale udvikling I Danmark, siger Ane Brorsen.

- Vi har allerede mange tilfredse kunder indenfor API & Integration, DevOps, Agil IT operations og digitale arbejdspladser, og nu tager vi næste skridt I vores vækst strategi og siger derfor velkommen til Ane I vores danske forretning, siger Henrik Gavelli, CEO Redpill Linpro AB.

Written by Anonymous (not verified)